Tanduran Gandum

  • Wheat Planter

    Tanduran Gandum

    Detail Produk Tanduran gandum nyebar gandum. Sampeyan bisa milih saka 9 nganti 24 larik. Produk kasebut kalebu pigura, kothak pupuk wiji, meter wiji, pipa pembuangan pupuk, pembuka parit lan rodha mecah. Operasi nyulam, fertilisasi, seeding lan leveling bisa rampung sekaligus. Mesin kasebut gampang diatur, kokoh, lan bisa digunakake kanggo nyebar wiji kanthi maneka warna alesan. Kanthi nyetel pucuk utawa cakrik plow, wiji kasebut ana ing ambane sing padha kanggo njamin germinasi bebarengan. The ...