Tanduran Gandum

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Tanduran gandum nyebar gandum. Sampeyan bisa milih saka 9 nganti 24 larik. Produk kasebut kalebu pigura, kothak pupuk wiji, meter wiji, pipa pembuangan pupuk, pembuka parit lan rodha mecah. Operasi nyulam, fertilisasi, seeding lan leveling bisa rampung sekaligus.

Mesin kasebut gampang diatur, kokoh, lan bisa digunakake kanggo nyebar wiji kanthi maneka warna alesan.

Kanthi nyetel pucuk utawa cakrik plow, wiji kasebut ana ing ambane sing padha kanggo njamin germinasi bebarengan. Piranti kasebut bisa diprodhuksi nganggo pupuk utawa tanpa.

Spesifikasi Teknis

Model

Unit

2BFX-9

2BFX-12

2BFX-14

2BFX-16

2BFX-18

2BFX-24

Baris winih

baris

9

12

14

16

18

24

Jarak baris

mm

150

Ambane wiji

mm

10-80

Ambane pupuk

mm

30-100

Traktor sing Cocog

hp

25-45

30-60

40-70

50-80

60-90

70-100

Linkage

Telung pucuk dipasang

Kauntungan

· Tandur taneman lan pupuk sekaligus

· Kothak pupuk lan kothak wiji digawe saka waja tahan karat, sing ora bakal karat utawa karat.

· Kinerja sealing bantalan iku apik banget, lan ora gampang mlebu lebu

· Nalika nyebar, bisa diatur kanthi otomatis miturut dhuwure lemah.

· Bisa ngrampungake operasi kayata leveling, selokan, pupuk, nyebar, kompak, nutupi lemah lan bolongan pengeboran.

· Pembuka disk dobel sing entheng, kanthi lancar bisa saluran, pupuk lan nyebar ing lemah ing jerami bali menyang lapangan.

· Piranti scraper bisa nggawe mesin bisa lancar ing lempung.

Cara Pangiriman

Cara kemasan mesin umume pigura wesi, lan cara transportasi ditemtokake miturut jumlah produk, biasane liwat segara, amarga ukuran tanduran jagung gedhe, yen sampeyan duwe agen iki, kita uga bisa ngirim mesin menyang agen sampeyan ing China.

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita