Traktor Mlaku

  • Power Machinery-Walking Tractor

    Traktor Mlaku-Mesin

    Detil Produk Traktor lumampah jinis RY yaiku nggeret lan nggiring traktor lumampah kanthi rong guna. Nduweni struktur cilik lan kompak, entheng, performa dipercaya, umur panjang, gampang dioperasikake, lan kemampuan mlaku sing apik. Produk kasebut umume digunakake kanggo lahan garing, sawah, gunung lan kebon, plot sayuran, lan liya-liyane sing bisa plow, ngolah rotary, panen, threshing, irigasi, lan operasi lapangan & transportasi liyane bisa ditindakake. Bisa kasambung karo ...