Tanduran Sayuran

  • Vegetable Planter-2

    Tanduran Sayuran-2

    Detil Produk Mesin tandur sayuran bisa tekan siji gandum saben bolongan utawa gandum saben bolongan. bisa ngirit winih kanggo sampeyan Jarak nandur lan ambane nandur uga bisa diatur. Bisa digunakake kanggo nyebar wortel, kacang buncis, bawang, bayem, salad, asparagus, celery, kubis, rapeseed, mrico, brokoli, lan jinis wiji sayuran lan tanduran liyane. Roda nyebar wiji sayur iki digawe saka bahan khusus, sing anti statis, ora tetep ing ...
  • Vegetable Planter-1

    Tanduran Sayuran-1

    Detail Produk Plot cilik sing digunakake kanggo jagung, katun, gandum, tanduran legum, sorgum, kacang lan wiji rapuh alus liyane ing proses tanduran umume cara gawean kanggo nyebar, pupuk, kanthi cara iki gampang nggawe wong kesel, efisiensi nyebar sithik, faktor manungsa mengaruhi germinasi lan tuwuh sawetara wiji, nyebabake ngasilake luwih murah. Produk iki minangka salah sawijining pupuk genggeman, lan efisiensi tinggi, mesin tanduran pupuk genggem kanthi cepet. Tangan ...
  • Vegetable Planter

    Tanduran Sayuran

    Detil Produk Tanduran sayuran RY nggunakake piranti metering wiji presisi tinggi, sing ndadekake akurasi bibit, efisiensi bibit, jarak tanduran lan jarak gandum luwih apik tinimbang bibit manual; pangguna bisa ngganti roda wiji sing beda-beda miturut kabutuhane, lan siji mesin bisa ngerteni beda jarak tanduran. Wiji sayuran. Mesin kabeh duwe struktur sederhana, desain cerdas lan tapak cilik. Sawise mesin digunakake, iku bakal nyuda ...