Trailer

  • Farming implement-farm trailer

    Cuplikan farmasi implementasi pertanian

    Detil Produk Struktur cukup lan operasi fleksibel, sing cocog kanggo transportasi dalan gedhe lan lapangan. Contone, trailer 2 ton utamane dilengkapi traktor 12-25 HP, lan rem bisa dadi tabrakan, rem mekanik utawa rem udara. Opsional kiwa lan tengen pilihan utawa telung dump. Wangun redaman: piring busur elastis Wangun daya tarik: doyo tarik live tripod. Perawatan permukaan: mesin blasting shot gedhe kanggo ngilangi stres las, derusting, deoxidizing, antir ...