Traktor

  • Power Machinery-Tractor

    Traktor Mesin Listrik

    Product Detail Tractor minangka mesin tenaga mandhiri sing digunakake kanggo narik lan nyetir mesin kerja kanggo ngrampungake macem-macem operasi seluler. Iki uga bisa digunakake kanggo tenaga kerja sing tetep. Iki kalebu sistem utawa piranti kayata mesin, transmisi, mlaku-mlaku, setir, suspensi hidrolik, output listrik, instrumentasi listrik, kendharaan nyopir lan daya tarik. Tenaga mesin ditularake saka sistem transmisi menyang rodha nyopir supaya traktor drive. Ing gesang nyata, umume ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Traktor Mesin-Mini

    Detil Produk Traktor mini cilik cocok kanggo dataran, gunung, lan dhaerah bukit, ditambah karo alat sing cocog kanggo dibajak, dipaneni rotary, panen, ditandur, diobong, dipompa, lan operasi liyane, transportasi jarak adoh karo trailer. Traktor mini minangka drive-belt, nanging kanthi hidrolik kanggo ngangkat lan mudhun. Mung bisa cocog karo mesin lan alat pertanian sing unik, padha karo traktor lumampah. Kaluwihan: rega murah lan gampang dioperasikake. Fitur 1. bisa uga dri ...