Sprayer Traktif

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Penyemprot boom RY3W bisa dipilih kanggo kabeh jinis traktor, panggunaan fleksibel, operasi sederhana, biasane digunakake kanggo ngilangi penyakit lan serangga hama serangga, nutrisi foliar lan semprotan weedisida.

Spesifikasi Teknis

Model

Unit

RY3W-400

RY3W-500

RY3W-600

RY3W-700

RY3W-800

RY3W-900

RY3W-1000

Kekuwatan sing cocog

hp

30-60

30-60

40-80

40-80

50-100

50-100

60-120

Volume tank

L

400

500

600

700

800

900

1000

Jembar makarya

m

6

8/10

10/12

10/12

10/12

10/12

10/12

Bobot

kg

115

130

145

160

176

196

216

sambung

3-titik diunggahake

Kauntungan

1.Pump: jinis diafragma. Digawe saka bahan anti karat. Operasi karo PTO. Tekanan maksimum mesthekake yen tanduran bisa nyemprotake lumahing godhong ngisor.

2. Kontrol tekanan: Liwat kontrol sistem, saben nozel njaga tekanan sing padha. Priksa jumlah lan kualitas semprotan. Sajrone proses penyemprotan, jumlah semprotan bisa dikontrol kaya sing dibutuhake.

3. Boom: bobot entheng. Ora kendur / mandhuwur, boom kuwat. Baja entheng. Nggarap lemah sing angel, bisa uga njaga kahanan sing stabil lan tingkat lan nyedhiyakake sprayer seragam kanggo kabeh panen. Bagéan utama boom yaiku lempitan supaya gampang transportasi. Saben nozel disaring liwat tabung plastik sing kuat, jarak antarane nozel bisa diatur antarane 15-30 inci, lan dhuwure boom bisa disetel karo rod kontrol hidrolik traktor.

4.Nozel: Digawe saka plastik khusus sing awet. Bisa ngasilake tetesan 100-micron kanthi tekanan 40 pon per inci persegi. Bisa nyegah semprotan mili sawise pompa mandheg, mula bisa nyegah sampah,

Informasi transportasi

Iki bisa ngeterake barang iki menyang endi wae. Amarga ukuran lan bobote barang kasebut, disaranake hubungi kita babagan ongkos kirim sadurunge tuku.

Layanan Kita

1. Sambutan Manufaktur OEM: Merek pelanggan, Warna ...

2. Suku cadang ing saham.

3. Kita bakal mangsuli pitakon nalika 24 jam.

4. Pabrik ngunjungi, inspeksi pra-pengiriman, pelatihan ...


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita