Subsoiler

  • Agricultural Subsoiler Soil Loosening Machine

    Mesin Loosening Lemah Subsoiler Pertanian

    Detail Produk subsoiler seri 3S utamane cocog kanggo subsoiling ing bidang kentang, kacang buncis, katun lan bisa ngrusak lemah sing harden, ngeculake lemah lan stroberi sing resik. Keuntungan yaiku ambane sing bisa diatur, aplikasi sing beda, suspensi sing trep lan liya-liyane. Subsoiling minangka teknologi tani sing dirampungake kanthi kombinasi mesin subsoiling lan platform tenaga traktor. Iki minangka cara ngolah anyar kanthi shovel subsoiling, plow tanpa tembok utawa ...