Peralatan Nyemprot

  • Orchard Misting Machine

    Mesin Kabut Orchard

    Detail Produk Penyemprot Orchard minangka mesin skala gedhe sing cocog kanggo nyemprot pestisida ing kebon amba. Nduweni kaluwihan kualitas semprotan sing apik, panggunaan pestisida sing kurang, konsumsi banyu sithik lan efisiensi produksi sing dhuwur. Kajaba iku, ora gumantung karo tekanan pompa cair kanggo ngisomasi cairan kasebut. Nanging, kipas kasebut ngasilake aliran udara sing kuat kanggo nyebul tetesan menyang macem-macem bagian wit buah. Aliran udara kipas cepet banget mbantu tetesan bisa nembus ...
  • Agricultural Sprayer

    Sprayer pertanian

    Detil Produk sprayer boom RY3W bisa dipilih kanggo kabeh jinis traktor, panggunaan fleksibel, operasi sederhana, biasane digunakake kanggo ngilangi penyakit lan serangga hama serangga, nutrisi foliar lan semprotan ganja. Penyemprot suspensi traktor utamane cocog kanggo nyemprotake potong ing dataran gedhe, lan digantung ing mburi traktor. Poros drive PTO nyambungake traktor lan pompa tekanan sprayer, lan pompa tekanan pompa obat menyang batang semprotan lan disemprotake liwat ...
  • Handheld Fog Machine

    Mesin Kabut Genggem

    Detail Produk atomizer anyar nggunakake teknologi roket modern, mesin jet pulsa tanpa pangopènan, ora ana komponen sing muter, ora ana sistem pelumasan, struktur sing gampang, ora ana ing antaraning bagean, tingkat kegagalan sing kurang, umur kerja sing dawa, lan pangopènan sing gampang. Kanthi konsumsi bahan bakar sithik lan efisiensi kerja sing dhuwur, iki minangka produk teknologi tinggi sing cocog kanggo nyemprot lan disinfeksi pestisida. Mesin kasebut minangka mesin tujuan ganda kanthi rega cukup lan kualitas stabil. Kauntungan 1. Mesin iki ...
  • Garden Sprayer

    Taman Sprayer

    Detail Produk Mesin misting kebon umume digunakake kanggo ngontrol kebon hama lan penyakit, pembuahan godhong, pembungkus sayuran lan sayuran, pengendalian hama kehutanan, penyemprotan herbisida sadurunge nyebar, lan perkebunan ing kutha. Spesifikasi Model Teknis Unit 3MZ-300 3MZ-400 3MZ-500 3MZ-600 3MZ-800 3MZ-1000 Kapasitas L 300 400 500 600 800 1000 Jarak Viring Viring m 6-8 6-8 6-8 6-8 6-8 6 -8 Efisiensi kerja ...
  • Tractive Sprayer

    Sprayer Traktif

    Detil Produk sprayer boom RY3W bisa dipilih kanggo kabeh jinis traktor, panggunaan fleksibel, operasi sederhana, biasane digunakake kanggo ngilangi penyakit lan serangga hama serangga, nutrisi foliar lan semprotan ganja. Unit Model Spesifikasi Teknis RY3W-400 RY3W-500 RY3W-600 RY3W-700 RY3W-800 RY3W-900 RY3W-1000 Daya sing cocog hp 30-60 30-60 40-80 40-80 50-100 50-100 60-120 Tank volume L 400 500 600 700 800 900 1000 Lebar kerja ...