Slashers & Mesin

  • Walking Mower

    Mlaku Mower

    Detail Produk Mesin pemotong rumput cocok kanggo padang rumput sing rata ing wilayah pertanian / pangonan lan padang rumput sing pagunungan lan bukit. Iki umume digunakake kanggo motong rumput, panen pakan, manajemen pastoral, pemangkasan semak, lan liya-liyane. Sampeyan bisa milih mesin diesel utawa mesin bensin minangka listrik Spesifikasi Item Item Spesifikasi Unit Pencocokan daya kw 4.8 Displacement CC 196 Nglereni jembaré 60/80/90 / 100 / 120mm opsional dhuwur mm 20-80 ...
  • Rotary Mower

    Mesin Rotary

    Detail Produk Slasher rotary cocok kanggo ngresiki lan nyaring ing grumbul lan padang rumput, uga kanggo ningkatake peternakan sing ora rata. Mesin kasebut desain ilmiah, tahan lama ing layanan, gampang dioperasine lan dirawat, bisa disetel kanggo nglereni dhuwur lan nduwe performa kerja sing apik banget, yaiku mesin pertanian sing luwih cocog kanggo reresik suket lan reresik peternakan. Spesifikasi Teknis Model Unit SL2-1.2 SL4-1.5 SL4-1.8 Jembar kerja mm 1200 1500 ...
  • 9gb Series Mower

    Pemotong Seri 9gb

    Detail Produk Mesin pemotong timbal seri 9GB digunakake kanggo panen suket ing tegalan, alas utawa minangka lahan ture. Kerjane ing bukit, lapangan miring utawa lapangan cilik. Kontrol karo driver traktor lan nduweni kinerja sing apik, mesin pemotong kabeh bisa diangkat kanthi systerm tekanan hidrolik nalika traktor nyebrang alangan. Model Model Spesifikasi Teknis 9GB-1.2 9GB-1.4 9GB-1.6 9GB-1.8 9GB-2.1 Jembar kerja mm 1200 1400 1600 1800 2100 ...