Rotary Tiller

  • Agriculture Rotary Tillers

    Tillers Rotary Pertanian

    Detail Produk Petani rotary kanthi untu pemotong puteran minangka bagean kerja uga diarani budidaya rotary. Miturut konfigurasi sumbu agul-agul puteran, bisa dipérang dadi jinis sumbu horisontal lan jinis sumbu vertikal. Sumbu rotary sumbu horisontal kanthi sumbu agul-agul digunakake sacara umum. Klasifikasi nduweni kemampuan kuwat ngremuk lemah. Siji operasi bisa nggawe lemah apik, lemah lan pupuk dicampur kanthi rata, lan level lemah, sing bisa memenuhi sarat ...