Pangapuran

  • Farming Inplenment-Ridger

    Pertanian

    Detail Produk ridger jinis disk seri 3Z umume digunakake ing bidang kentang, lan sayuran. Dheweke duwe karakteristik jarak trek sing dhuwur, nyetel amba sing trep, jangkoan dhukungan sing amba lan adaptasi sing kuat. Pelat baja musim semi manganese 65 kualitas tinggi digunakake kanggo plow disk. Sawise perawatan panas, kekerasan yaiku 38-46 HRC, elastisitas lan ketangguhan sing apik, kinerja mlebu lemah sing apik, ngowahi lemah, kualitas nutupi bisa memenuhi persyaratan teknis pr pertanian ...