Rakes

  • Rakes-2

    Garu-2

    Detil Produk 65-waos elastisitas spring-tinggi njamin jerami iki bisa adaptasi karo macem-macem bentuk bumi. Lengan rocker bisa muter 90 derajat, saengga bisa nggampangake traktor supaya bisa operasi ing lapangan. Sementara, sudut sendi bisa diatur kanggo memenuhi macem-macem persyaratan. Spesifikasi Teknis Model Unit 9LZ-2.5 9LZ-3.0 Lebar kerja mm 2500 3000 Power hp sing cocog ≥15 30-40 Qty disk pcs 4 5 Swath width mm 500-1500 ...
  • Rakes

    Rakes

    Detil Produk Mesin rak jerami disk cocok kanggo digantung ing piranti suspensi telung titik traktor roda. Bagian sing digunakake yaiku disk kanthi untu. Mesin rake hay ditularake menyang piring driji pungkasan kanthi urutan nganggo piring driji nganti strip suket sing longgar lan berventilasi digawe. Owahi sudut piring driji bisa nyetel jembaré batang suket. Ngemot untu kanggo untu baja musim semi dawa, nyepetake efek sing apik, kinerja nyalin sing kuwat. Rak ...