Produk

  • Balers

    Balers

    Detail Produk Baler minangka salah sawijining jinis mesin baling jerami sing kanthi otomatis bisa ngrampungake koleksi, bundling lan baling saka beras, gandum lan jagung sing digawe ing Round Hay Baler. Umume digunakake kanggo koleksi suketan sing garing lan ijo, pari, gandum, lan jagung. Ngikat. Mesin kasebut nduweni ciri khas struktur kompak, operasi sing trep lan linuwih. Pangonan sing dibuntel bisa digunakake minangka pakan, ngirit biaya kanggo mangan sapi lan wedhus. Sing cocog karo p ...
  • Orchard Misting Machine

    Mesin Kabut Orchard

    Detail Produk Penyemprot Orchard minangka mesin skala gedhe sing cocog kanggo nyemprot pestisida ing kebon amba. Nduweni kaluwihan kualitas semprotan sing apik, panggunaan pestisida sing kurang, konsumsi banyu sithik lan efisiensi produksi sing dhuwur. Kajaba iku, ora gumantung karo tekanan pompa cair kanggo ngisomasi cairan kasebut. Nanging, kipas kasebut ngasilake aliran udara sing kuat kanggo nyebul tetesan menyang macem-macem bagian wit buah. Aliran udara kipas cepet banget mbantu tetesan bisa nembus ...
  • Agricultural Sprayer

    Sprayer pertanian

    Detil Produk sprayer boom RY3W bisa dipilih kanggo kabeh jinis traktor, panggunaan fleksibel, operasi sederhana, biasane digunakake kanggo ngilangi penyakit lan serangga hama serangga, nutrisi foliar lan semprotan ganja. Penyemprot suspensi traktor utamane cocog kanggo nyemprotake potong ing dataran gedhe, lan digantung ing mburi traktor. Poros drive PTO nyambungake traktor lan pompa tekanan sprayer, lan pompa tekanan pompa obat menyang batang semprotan lan disemprotake liwat ...
  • Handheld Fog Machine

    Mesin Kabut Genggem

    Detail Produk atomizer anyar nggunakake teknologi roket modern, mesin jet pulsa tanpa pangopènan, ora ana komponen sing muter, ora ana sistem pelumasan, struktur sing gampang, ora ana ing antaraning bagean, tingkat kegagalan sing kurang, umur kerja sing dawa, lan pangopènan sing gampang. Kanthi konsumsi bahan bakar sithik lan efisiensi kerja sing dhuwur, iki minangka produk teknologi tinggi sing cocog kanggo nyemprot lan disinfeksi pestisida. Mesin kasebut minangka mesin tujuan ganda kanthi rega cukup lan kualitas stabil. Kauntungan 1. Mesin iki ...
  • Reaper Binder

    Binder Reaper

    Detail Produk Binder panen mini minangka produk anyar kanthi teknologi canggih lan Properti dhewe, yaiku jinis unik ing China. Nduweni sistem kemudi diferensial, gampang dipateni. Mesin iki umume digunakake kanggo panen lan ngiket tanduran gagang endhek kayata gandum, pari, gandum, gandum, lsp. Iki ditrapake ing bukit, lereng, sawah cilik, lan sapiturute struktur, panen lengkap, stroberi sedheng, naleni otomatis, lan ...
  • Reaper

    Pambajak

    Detail Produk Windrower minangka jinis khusus lan pemanen tujuan, dipérang dadi telung jinis: otomatis, traktor lan digantung. Mesin kasebut utamane cocog kanggo panen pari, suketan, gandum, jagung, lsp. Panen kasebut bisa ditebang lan disebar ing jerami dadi mesin panen gandum sing tumpang tindih buntut kuping kanggo garing. Biji-bijian sing garing dikethok lan dipanen karo panen gabungan gabah karo pemetik Jembar pemotong pemanen diwenehi panganan ...
  • Power Machinery-Walking Tractor

    Traktor Mlaku-Mesin

    Detil Produk Traktor lumampah jinis RY yaiku nggeret lan nggiring traktor lumampah kanthi rong guna. Nduweni struktur cilik lan kompak, entheng, performa dipercaya, umur panjang, gampang dioperasikake, lan kemampuan mlaku sing apik. Produk kasebut umume digunakake kanggo lahan garing, sawah, gunung lan kebon, plot sayuran, lan liya-liyane sing bisa plow, ngolah rotary, panen, threshing, irigasi, lan operasi lapangan & transportasi liyane bisa ditindakake. Bisa kasambung karo ...
  • Power Machinery-Tractor

    Traktor Mesin Listrik

    Product Detail Tractor minangka mesin tenaga mandhiri sing digunakake kanggo narik lan nyetir mesin kerja kanggo ngrampungake macem-macem operasi seluler. Iki uga bisa digunakake kanggo tenaga kerja sing tetep. Iki kalebu sistem utawa piranti kayata mesin, transmisi, mlaku-mlaku, setir, suspensi hidrolik, output listrik, instrumentasi listrik, kendharaan nyopir lan daya tarik. Tenaga mesin ditularake saka sistem transmisi menyang rodha nyopir supaya traktor drive. Ing gesang nyata, umume ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Traktor Mesin-Mini

    Detil Produk Traktor mini cilik cocok kanggo dataran, gunung, lan dhaerah bukit, ditambah karo alat sing cocog kanggo dibajak, dipaneni rotary, panen, ditandur, diobong, dipompa, lan operasi liyane, transportasi jarak adoh karo trailer. Traktor mini minangka drive-belt, nanging kanthi hidrolik kanggo ngangkat lan mudhun. Mung bisa cocog karo mesin lan alat pertanian sing unik, padha karo traktor lumampah. Kaluwihan: rega murah lan gampang dioperasikake. Fitur 1. bisa uga dri ...
  • Corn Planter

    Tanduran Jagung

    Detil Produk Tanduran mekanik duwe 2, 3 saben4, 5 , 6 saben7 lan 8 larik. kalebu unit nyebar, sikil winih, coulters disk lan disk, kothak pupuk. Mesin biji kasebut dioperasikake dening sistem mekanik. Tanduran mekanik dilengkapi sistem keterkaitan telung titik. Bisa gampang diangkut menyang lapangan. Pembibit mekanik bisa digunakake kanggo winih sing tepat. Mesin kasebut bisa digunakake kanggo nyebar macem-macem jinis wiji (kayata jagung, kembang srengenge, katun, bit gula, kedele, kacang lan cah ...
  • Vegetable Planter-2

    Tanduran Sayuran-2

    Detil Produk Mesin tandur sayuran bisa tekan siji gandum saben bolongan utawa gandum saben bolongan. bisa ngirit winih kanggo sampeyan Jarak nandur lan ambane nandur uga bisa diatur. Bisa digunakake kanggo nyebar wortel, kacang buncis, bawang, bayem, salad, asparagus, celery, kubis, rapeseed, mrico, brokoli, lan jinis wiji sayuran lan tanduran liyane. Roda nyebar wiji sayur iki digawe saka bahan khusus, sing anti statis, ora tetep ing ...
  • Vegetable Planter-1

    Tanduran Sayuran-1

    Detail Produk Plot cilik sing digunakake kanggo jagung, katun, gandum, tanduran legum, sorgum, kacang lan wiji rapuh alus liyane ing proses tanduran umume cara gawean kanggo nyebar, pupuk, kanthi cara iki gampang nggawe wong kesel, efisiensi nyebar sithik, faktor manungsa mengaruhi germinasi lan tuwuh sawetara wiji, nyebabake ngasilake luwih murah. Produk iki minangka salah sawijining pupuk genggeman, lan efisiensi tinggi, mesin tanduran pupuk genggem kanthi cepet. Tangan ...