Mesin Tenaga

  • Reaper Binder

    Binder Reaper

    Detail Produk Binder panen mini minangka produk anyar kanthi teknologi canggih lan Properti dhewe, yaiku jinis unik ing China. Nduweni sistem kemudi diferensial, gampang dipateni. Mesin iki umume digunakake kanggo panen lan ngiket tanduran gagang endhek kayata gandum, pari, gandum, gandum, lsp. Iki ditrapake ing bukit, lereng, sawah cilik, lan sapiturute struktur, panen lengkap, stroberi sedheng, naleni otomatis, lan ...
  • Reaper

    Pambajak

    Detail Produk Windrower minangka jinis khusus lan pemanen tujuan, dipérang dadi telung jinis: otomatis, traktor lan digantung. Mesin kasebut utamane cocog kanggo panen pari, suketan, gandum, jagung, lsp. Panen kasebut bisa ditebang lan disebar ing jerami dadi mesin panen gandum sing tumpang tindih buntut kuping kanggo garing. Biji-bijian sing garing dikethok lan dipanen karo panen gabungan gabah karo pemetik Jembar pemotong pemanen diwenehi panganan ...
  • Power Machinery-Walking Tractor

    Traktor Mlaku-Mesin

    Detil Produk Traktor lumampah jinis RY yaiku nggeret lan nggiring traktor lumampah kanthi rong guna. Nduweni struktur cilik lan kompak, entheng, performa dipercaya, umur panjang, gampang dioperasikake, lan kemampuan mlaku sing apik. Produk kasebut umume digunakake kanggo lahan garing, sawah, gunung lan kebon, plot sayuran, lan liya-liyane sing bisa plow, ngolah rotary, panen, threshing, irigasi, lan operasi lapangan & transportasi liyane bisa ditindakake. Bisa kasambung karo ...
  • Power Machinery-Tractor

    Traktor Mesin Listrik

    Product Detail Tractor minangka mesin tenaga mandhiri sing digunakake kanggo narik lan nyetir mesin kerja kanggo ngrampungake macem-macem operasi seluler. Iki uga bisa digunakake kanggo tenaga kerja sing tetep. Iki kalebu sistem utawa piranti kayata mesin, transmisi, mlaku-mlaku, setir, suspensi hidrolik, output listrik, instrumentasi listrik, kendharaan nyopir lan daya tarik. Tenaga mesin ditularake saka sistem transmisi menyang rodha nyopir supaya traktor drive. Ing gesang nyata, umume ...
  • Power Machinery-Mini Tractor

    Traktor Mesin-Mini

    Detil Produk Traktor mini cilik cocok kanggo dataran, gunung, lan dhaerah bukit, ditambah karo alat sing cocog kanggo dibajak, dipaneni rotary, panen, ditandur, diobong, dipompa, lan operasi liyane, transportasi jarak adoh karo trailer. Traktor mini minangka drive-belt, nanging kanthi hidrolik kanggo ngangkat lan mudhun. Mung bisa cocog karo mesin lan alat pertanian sing unik, padha karo traktor lumampah. Kaluwihan: rega murah lan gampang dioperasikake. Fitur 1. bisa uga dri ...