Tandur

  • Corn Planter

    Tanduran Jagung

    Detil Produk Tanduran mekanik duwe 2, 3 saben4, 5 , 6 saben7 lan 8 larik. kalebu unit nyebar, sikil winih, coulters disk lan disk, kothak pupuk. Mesin biji kasebut dioperasikake dening sistem mekanik. Tanduran mekanik dilengkapi sistem keterkaitan telung titik. Bisa gampang diangkut menyang lapangan. Pembibit mekanik bisa digunakake kanggo winih sing tepat. Mesin kasebut bisa digunakake kanggo nyebar macem-macem jinis wiji (kayata jagung, kembang srengenge, katun, bit gula, kedele, kacang lan cah ...
  • Vegetable Planter-2

    Tanduran Sayuran-2

    Detil Produk Mesin tandur sayuran bisa tekan siji gandum saben bolongan utawa gandum saben bolongan. bisa ngirit winih kanggo sampeyan Jarak nandur lan ambane nandur uga bisa diatur. Bisa digunakake kanggo nyebar wortel, kacang buncis, bawang, bayem, salad, asparagus, celery, kubis, rapeseed, mrico, brokoli, lan jinis wiji sayuran lan tanduran liyane. Roda nyebar wiji sayur iki digawe saka bahan khusus, sing anti statis, ora tetep ing ...
  • Vegetable Planter-1

    Tanduran Sayuran-1

    Detail Produk Plot cilik sing digunakake kanggo jagung, katun, gandum, tanduran legum, sorgum, kacang lan wiji rapuh alus liyane ing proses tanduran umume cara gawean kanggo nyebar, pupuk, kanthi cara iki gampang nggawe wong kesel, efisiensi nyebar sithik, faktor manungsa mengaruhi germinasi lan tuwuh sawetara wiji, nyebabake ngasilake luwih murah. Produk iki minangka salah sawijining pupuk genggeman, lan efisiensi tinggi, mesin tanduran pupuk genggem kanthi cepet. Tangan ...
  • Vegetable Planter

    Tanduran Sayuran

    Detil Produk Tanduran sayuran RY nggunakake piranti metering wiji presisi tinggi, sing ndadekake akurasi bibit, efisiensi bibit, jarak tanduran lan jarak gandum luwih apik tinimbang bibit manual; pangguna bisa ngganti roda wiji sing beda-beda miturut kabutuhane, lan siji mesin bisa ngerteni beda jarak tanduran. Wiji sayuran. Mesin kabeh duwe struktur sederhana, desain cerdas lan tapak cilik. Sawise mesin digunakake, iku bakal nyuda ...
  • Wheat Planter

    Tanduran Gandum

    Detail Produk Tanduran gandum nyebar gandum. Sampeyan bisa milih saka 9 nganti 24 larik. Produk kasebut kalebu pigura, kothak pupuk wiji, meter wiji, pipa pembuangan pupuk, pembuka parit lan rodha mecah. Operasi nyulam, fertilisasi, seeding lan leveling bisa rampung sekaligus. Mesin kasebut gampang diatur, kokoh, lan bisa digunakake kanggo nyebar wiji kanthi maneka warna alesan. Kanthi nyetel pucuk utawa cakrik plow, wiji kasebut ana ing ambane sing padha kanggo njamin germinasi bebarengan. The ...
  • Garlic Planter

    Tanduran Bawang Putih

    Detail Produk Mesin tanduran bawang putih iki bisa digunakake ing dataran lan bukit kanggo mujudake tanduran mekanis papak kanthi skala. Liwat penyesuaian endhas bawang putih, bisa diwujudake tanduran sing terus-terusan. Spesifikasi Model Model Lembar RYGP-4 RYGP-5 RYGP-6 RYGP-7 RYGP-8 RYGP-9 RYGP-10 Baris biji seeding 4 5 6 7 8 9 10 Cocog karo hp 12-20 15-30 18-50 20-60 25-70 25-80 30-90 Lebar kerja mm 80 ...
  • Corn Planter

    Tanduran Jagung

    Detil Produk Tanduran mekanik duwe 2, 3 saben4, 5 , 6 saben7 lan 8 larik. kalebu unit nyebar, sikil winih, coulters disk lan disk, kothak pupuk. Mesin biji kasebut dioperasikake dening sistem mekanik. Tanduran mekanik dilengkapi sistem keterkaitan telung titik. Bisa gampang diangkut menyang lapangan. Pembibit mekanik bisa digunakake kanggo winih sing tepat. Mesin kasebut bisa digunakake kanggo nyebar macem-macem jinis wiji (kayata jagung, kembang srengenge, katun, bit gula, kedele, kacang lan cah ...