Pabrik Pelet

  • Pellet Mills 260D

    Pellet Mills 260D

    Mesin Pabrik Fellet Mesin pellet pakan yaiku mesin pamroses pakan sing langsung ngompres bahan jagung, panganan kedelai, jerami, suket, sekam, lsp, lan liya-liyane dadi pelet. Mesin kasebut kasusun saka mesin listrik, kothak gir, poros drive, piring mati, roller press, hopper feed, cutter, lan hopper debit. Digunakake sacara wiyar ing akuakultur gedhe, medium lan cilik, tanduran pangolahan pakan gandum, peternakan ternak, peternakan unggas, petani individu lan peternakan cilik lan ...