Liyane

  • Other Engine Pump

    Pompa Mesin Liyane

    Detail Produk Miturut prinsip kerja sing beda-beda, bisa dipérang dadi macem-macem jinis pompa. Saiki, bisnis kita utamane nyakup seri pompa sentrifugal, seri penekan sing apik, seri alat penyiram, seri pompa aliran campuran, seri self-priming lan seri tambang. Pompa sentrifugal seri IQ (uga dikenal minangka pompa sentrifugal ringan lan cilik) dirancang miturut kahanan nasional lan memenuhi persyaratan struktur sederhana, bobot entheng, regane murah, kinerja apik lan ...