Harrow Disc Heavy Kanggo 1BQX Pertanian

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Seri Harbour Disc 1BQX sing ringan bisa digunakake kanggo clod sing wis pulver lan ngeculake sawise dibajak lan kanggo ngrancang lahan sadurunge nyebar ing lahan sing ditandur. Mesin kasebut bisa nggawe campuran lemah lan pupuk, lan ngilangi tunggul tanduran ing lemah sing sithik utawa medium lan nyiyapake amben wiji kanggo ditandur.

Rangka Disc Harrow sing tugas ringan digawe saka tabung baja sing mumpuni, Strukture gampang lan cukup, kuwat lan awet, gampang dioperasikake, gampang dijaga lan efisiensin nalika pulverizing lan penetrating menyang lemah lan godhong kanthi lancar, malah tilth. Kabeh mau nyukupi sarat tetanen kanthi budidaya intensif.

Geng ngarep lan mburi mburi suspensi seri 1BQX seri gantung kabeh dipasang nganggo disk scalloped, bisa digunakake saka traktor jinis 12HP nganti 70HP.

Spesifikasi Teknis

Model

Unit

1BQX-1.1

1BQX-1.3

1BQX-1.5

1BQX-1.7

1BQX-1.9

1BQX-2.2

1BQX-2.3

Jembar makarya

mm

1100

1300

1500

1700

1900

2200

2300

Ambane kerja

mm

100-140

Ora. Saka disk

pcs

12

14

16

18

20

22

24

Diameter disk

mm

460mm / 18inch

Bobot

kg

200

220

250

270

290

350

420

Daya traktor

hp

12--15

15-20

20-30

25-35

35-45

50-60

55-65

Linkage

/

3-point dipasang

Gunakake, pangaturan lan pangopènan

1. Aturan panggunaan rake:

(1) Rake lan kabeh pengikat kudu fleksibel.

(2) Nalika garu lagi kerja, ora pareng mundur. Nalika garu ngowahi, kudu diangkat.

2. Pangaturan ambane garu:

(1) Nalika nyetel sudut defleksi klompok rake, samberan U ing klompok garu kasebut kudu luwih dhisik dibebasake. Jero garu bakal saya jero kanthi nambah sudut defleksi. Umume, sudut defleksi klompok garu ngarep lan mburi kudu ana ing garis relatif sing padha. Klompok garu mburi 3 ° luwih gedhe tinimbang klompok garu ngarep. Sawise nyetel amba sing cocog, bolt U kudu dikencengi.

(2) Umume, bolongan ngisor gandum bisa ditambah.

3. Penyesuaian rake horisontal lan vertikal.

(1) Masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi nyetel dawane traktor lan batang tarik.

4. Ngilangake traksi sebagean:

Link ndhuwur traktor traktor kudu diperpanjang, utawa klompok rake ngarep lan mburi kudu dipindhah menyang arah sing ngelawan jarak sing padha ing wektu sing padha, utawa sudut defleksi klompok garu ngarep kudu dikurangi.

5. Pangaturan reresik scraper:

Reresik ing antarane agul-agul scraper lan permukaan cekung agul-agul rake kudu 1 ~ 8 mm. Nalika nggarap lemah kanthi isi banyu utawa suket sing gedhe, sing cilik kudu dijupuk nganti bisa

Interval Cilik.

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita