Harrow Disc Heavy Kanggo Pertanian 1BJ

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1BJX disc harrow ukuran medium cocok kanggo ngremukake lan ngeculake blok lemah sawise ditanam lan disiapake sadurunge disebar. Bisa nyampur lemah lan pupuk ing lemah sing ditanduri lan ngilangake tunggul tanduran. Produk kasebut nduweni struktur sing cukup, kekuatan rake sing kuat, daya tahan, gampang operasi, gampang dirawat, lan kanthi efektif bisa ngremuk lan mlebu ing lemah supaya lahan bisa lancar, bisa nyukupi kebutuhan pertanian sing intensif.

Bahan diskane 65MN, bahan iki angel banget, mula gampang diurai lemah ing lahan pertanian.

Spesifikasi Teknis

Model

Unit

1BJX-1.4

1BJX-1.6

1BJX-1.8

1BJX-2.0

1BJX-2.2

1BJX-2.4

1BJX-2.5

1BJX-2.8

Jembar makarya

mm

1400

1600

1800

2000

2200

2400

2500

2800

Ambane kerja

mm

140-160

Ora. Saka disk

pcs

12

14

16

18

20

22

24

26

Diameter disk

mm

560mm / 22inch

Bobot

kg

340

360

450

480

540

605

680

720

Daya traktor

hp

35-40

40-50

40-50

50-55

55-60

60-70

70-80

80-90

Linkage

/

3-point dipasang

Pancegahan Kanggo Instalasi Harrow

1. Kanggo harrow disc lengkap, OK nginstal kanthi apik, ora preduli manawa beban kasebut seragam; kanggo harrow disk bertekstur, supaya bisa nggawe seragam klompok gandha, pucuk genggaman caket kudu saling gagrag.

2. Kanggo ngindhari posisi bantalan ora bisa cocog karo piring dhukungan sing nyengkuyung bantalan rake sajrone rapat umum, priksa manawa posisi bantalan ing rake rake ora salah.

3. Kanggo nggawe pipa penengah lan garu raket, ujung pipa tengah kudu cedhak karo permukaan cembung garu, lan pucuk pipa menengah kudu cedhak karo permukaan cekung nggaru. Yen ana celah lokal ing antarane permukaan kontak, mesthine ora luwih saka 0,6 mm.

4. Pungkasane, kencengake garan poros persegi banjur kuncine. Apa kacang poros persegi pancen dikencengi utawa ora duweni pengaruh gedhe tumrap kerja lan urip klompok gandum. Yen rada longgar, bolongan njero piring garu bakal obah relatif karo poros individu lan alun. Bolongan ing sisih njero piring gandum bakal "nyakot" batang poros bunder (bahan lempengan gandum, kayata poros iku atos), saéngga garan kothak bakal ditekuk utawa uga rusak.

Panyimpenan lan Pangopènan Sawise Musim

1. Copot kabeh lemah lan lebu liyane saka garu

2. Lubricate miturut spesifikasi

3. Bakal ngresiki mesin lan panyimpenan, nindakake pencegahan sunscreen kanthi apik.

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita