Pabrik Pethel

  • Hammer Mills-2

    Pabrik Pethel-2

    Detail Produk Pabrik glepung bisa didorong nganggo motor listrik utawa mesin diesel. Bisa nggiling macem-macem tanduran, pari, jagung, lan pari-parian liyane. Wong lanang, jamu, kulit, godhong, bran gandum, sekam, biji jagung, jerami, biji-bijian, udang kering, panganan iwak, rumput laut, sayuran dehidrasi, hawthorn, rempah-rempah, kurma, vinasse, kue, residu kentang, teh, kacang kedelai, Katun , oyot tanduran, batang, godhong, kembang, woh-wohan, atusan jinis jamur sing bisa dipangan lan bahan baku sing angel diolah ...
  • Hammer Mills

    Pabrik Pethel

    Detail Produk Mesin pabrik palu cocok kanggo gagang jagung, gagang gandum, gagang kacang, gagang katun lan macem-macem gagang panen liyane. Bisa diuleni bahan dadi cilik-cilik. Mesin nggawe silage jagung bisa nambah tingkat angonan kewan, tingkat mangan lan pencernaan. Sanalika, bisa uga digiling tanduran, jagung, gandum, kedele, lan glepung dadi glepung, sing resik lan higienis, lan bisa dipangan. Mesin kasebut minangka mesin tujuan ganda kanthi p ...