Choppers Kasar

  • Gross Choppers

    Choppers Kasar

    Detail Produk Mesin tangkai jerami digunakake kanggo nyuda gagang jagung ijo (garing), jerami gandum, jerami pari lan gagang panen lan suketan liyane. Bahan-bahan olahan cocog kanggo ternak sapi, wedhus, rusa, jaran, lan liya-liyane, uga bisa ngolah tangkai katun, cabang, kulit kayu, lan liya-liyane, kanggo digunakake ing industri kayata pembangkit listrik jerami, ekstraksi etanol, pembuatan kertas, lan kayu -based panel. Bisa dicocogake karo mesin diesel utawa motor listrik minangka daya. Prinsip Makarya Str ...