Tanduran Bawang Putih

  • Garlic Planter

    Tanduran Bawang Putih

    Detail Produk Mesin tanduran bawang putih iki bisa digunakake ing dataran lan bukit kanggo mujudake tanduran mekanis papak kanthi skala. Liwat penyesuaian endhas bawang putih, bisa diwujudake tanduran sing terus-terusan. Spesifikasi Model Model Lembar RYGP-4 RYGP-5 RYGP-6 RYGP-7 RYGP-8 RYGP-9 RYGP-10 Baris biji seeding 4 5 6 7 8 9 10 Cocog karo hp 12-20 15-30 18-50 20-60 25-70 25-80 30-90 Lebar kerja mm 80 ...