Tanduran Bawang Putih

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Mesin tanduran bawang putih iki bisa digunakake ing dataran lan bukit kanggo mujudake tanduran mekanik papak kanthi skala. Liwat penyesuaian endhas bawang putih, bisa diwujudake tanduran sing terus-terusan.

Lembar Spesifikasi

Model

Unit

RYGP-4

RYGP-5

RYGP-6

RYGP-7

RYGP-8

RYGP-9

RYGP-10

Baris winih

baris

4

5

6

7

8

9

10

Daya sing Cocog

hp

12-20

15-30

18-50

20-60

25-70

25-80

30-90

Jembar makarya

mm

800

1000

1200

1400

1600

1800

2000

Bobot

kg

110

135

160

185

210

235

260

Jarak baris

mm

200

Jarak wiji

mm

50-150 bisa diatur

Ambane wiji

mm

0-100 bisa diatur

Linkage

/

3-pucuk dipasang

Kaluwihan

1. Konfigurasi kabeh mesin sing efektif lan cukup njamin proses operasi stabil, andal lan efisien.

2. Arah papak cepet diatur kanggo njamin tingkat kaslametan tanduran.

3. Temokake wiji kanthi terus lan kanthi akurat kanggo mesthekake frekuensi tanduran, jarak, lan wiji.

4. Kapadhetan nandur lan keseragaman nyebar.

5. Nggunakake tenaga traktor roda papat, biaya murah, struktur sederhana, gampang diukur kanthi operasi

Instalasi planter lan traktor: sambungake dhukungan suspensi ngisor saka planter karo rod suspensi ngisor traktor, sambungake dhukungan suspensi ndhuwur karo rod suspensi ndhuwur traktor, lan nganggo poros pin lan pin kunci sawise sambungan. Setel sambungan rod tarik tengah penundaan. Nganggo poros pin lan pin kunci sawise sambungan. Setel batang nyetel tengah pigura penundaan, gawe tanduran ing level sadurunge lan sawise; nyetel suspensi hidrolik rod sing nyetel kiwa lan nengen, nggawe pigura kiwa lan nengen ing level; priksa keseimbangan lan keandalan transmisi rantai nalika tanduran digunakake.

Pandhuan Operasional

1. Pangopènan sadurunge mlebu lapangan, kita kudu ngresiki sundries ing kothak wiji lan suket lan lemah ing trench openener kanggo mesthekake yen kondisine apik, lan nambah minyak pelumas menyang bagean transmisi lan rotasi traktor lan taneman miturut sarat pandhuan.

2. Bingkai ora bisa miring, sawise tanduran lan traktor digantung, aja miring, kerja kudu nggawe pigura sadurunge lan sawise negara horisontal.

3. Kabeh jinis penyesuaian ditindakake miturut spesifikasi lan persyaratan agronomi, jumlah nyebar, jarak jajaran pambuka trench, ambane penyesuaian trench cocog.

4. Waspada tambahan wiji, tambahake wiji ing kothak wiji supaya ora entuk macem-macem, kanthi macem-macem efektivitas wiji; wiji ing kothak wiji sajrone operasi ora bakal kurang saka 1/5 saka volume kothak wiji; kanggo mesthekake lancar bibit.

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk