Taman Sprayer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Mesin misting kebon umume digunakake kanggo ngontrol kebon hama lan penyakit, pupuk godhong, pembungkus sayuran lan sayuran, pengendalian hama kehutanan, penyemprotan herbisida sadurunge nyebar ing lapangan, lan aforestasi kutha.

Spesifikasi Teknis

Model

 Unit

3MZ-300

3MZ-400

3MZ-500

3MZ-600

3MZ-800

3MZ-1000

Kapasitas

L

300

400

500

600

800

1000

Jarak Firing Vertikal

m

6-8

6-8

6-8

6-8

6-8

6-8

Efisiensi kerja

ha / h

0,6-1

0,6-1

0,6-1

0,6-1

0,6-1

0,6-1

Kekuwatan sing cocog

hp

30-50

30-60

30-60

40-80

50-100

60-120

Bobot

kg

170

185

200

215

240

270

Jinis Transmisi

/

PTO

Linkage

/

Telung titik

Kauntungan

1. Kompak lan efisien

Adaptasi ing bukit lan perkebunan. Kapasitas sing dipasang ing sprayer yaiku 300-1000 liter.

2. Teguh lan stabil

Desain sasis lan tangki banyu nyedhiyakake pusat gravitasi sing kurang, saengga bisa ditangani ing kahanan kerja sing sempit lan curam.

3. dipercaya lan sederhana

Kasar lan gampang dioperasikake. Iki minangka kabutuhan petani saiki.

4. Nyilikake intensitas tenaga kerja petani, tingkat jangkoan cair akeh, lan biayane bisa diirit

Aliran udara sing dhuwur, level swara sing luwih murah lan konsumsi daya sing luwih sithik kanggo aplikasi kelas kapisan.

Informasi transportasi

Iki bisa ngeterake barang iki menyang endi wae. Amarga ukuran lan bobote barang kasebut, disaranake hubungi kita babagan ongkos kirim sadurunge tuku.

Layanan Kita

1. Sambutan Manufaktur OEM: Merek pelanggan, Warna ...

2. Suku cadang ing saham.

3. Kita bakal mangsuli pitakon nalika 24 jam.

4. Pabrik ngunjungi, inspeksi pra-pengiriman, pelatihan ...


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita