Penyebar pupuk

  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Penyebar Pupuk Pertanian

    Detail Produk Penyebar pupuk disk emparan umume dipérang dadi disk tunggal lan jinis disk dobel. Penyebar pupuk disk utamane kalebu rak, piranti penundaan, kothak pupuk jinis ember, piranti penyesuaian debit pupuk, piring nyebar pupuk lan piranti nyopir pupuk, kayata ing Gambar 1. Kothak pupuk dipasang ing sisih ndhuwur mesin pigura, lan stopkontak pupuk disetel ing sisih ngisor kothak pupuk, lan ...
  • Agricultural Fertilizer Spreader

    Penyebar Pupuk Pertanian

    Detil Produk Penyebar pupuk sing ora nganggo listrik yaiku alat nyebarake pupuk kanthi lemah, sing bisa ditarik traktor kebon kanthi luwih saka 15 tenaga kuda utawa traktor 18+ HP. Utamane kanggo nyemprotake pupuk ing wilayah cilik. Penyebar pupuk kandhungan cilik bisa nyebar pupuk kimia, uyah, kerikil, waviness, gulma, lan pupuk organik, lan liya-liyane. Spesifikasi Teknis Kemampuan serangan 16in³ / 0.453m³ Kapasitas 28in³ / 0.793m³ Ukuran sakabèhé 114 * 46.5 * 30.5in / 2895 * 1181 * 775m ...
  • Multifunctional Fertilizer Truck

    Truk Pupuk Multifungsi

    Detail Produk Penyebar pupuk seri DFC umume digunakake kanggo nyebar pupuk dhasar sadurunge dipangan, disebar sawise dipanen lan suket. Operasi nyebarake pupuk wiji ditindakake. Mesin kasebut nduweni ciri khas struktur kompak, macem-macem aplikasi, efisiensi dhuwur lan uga nyebar, sing cocog banget kanggo panggunaan peternakan, padang rumput lan suketan. Perusahaan kami nggawe lan ngrancang penyebaran pupuk kandang iki kanggo memenuhi panjaluk pangguna ...