Ngleksanakake Farming

  • Spring Tine Ripper For Tractor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Spring Tine Ripper Kanggo Traktor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Detil Produk Pakaryan ngolah: sajrone tuwuh panen ing tataran bibit, nyuda, ngeculake lemah utawa ngolah lemah asring ditindakake ing antarane larik bibit. Tujuan budidaya yaiku ngilangi suket, ngreksa banyu, ngolah lemah kanggo ngreksa panas, ningkatake dekomposisi bahan organik, lan nggawe kahanan sing apik kanggo tuwuh lan pangembangan panen. Mesin budidaya minangka salah sawijining jinis mesin lemah sing digunakake kanggo ngeculake lemah, gulma lan ngolah lemah ing ...
  • Farming Inplenment-Ridger

    Pertanian

    Detail Produk ridger jinis disk seri 3Z umume digunakake ing bidang kentang, lan sayuran. Dheweke duwe karakteristik jarak trek sing dhuwur, nyetel amba sing trep, jangkoan dhukungan sing amba lan adaptasi sing kuat. Pelat baja musim semi manganese 65 kualitas tinggi digunakake kanggo plow disk. Sawise perawatan panas, kekerasan yaiku 38-46 HRC, elastisitas lan ketangguhan sing apik, kinerja mlebu lemah sing apik, ngowahi lemah, kualitas nutupi bisa memenuhi persyaratan teknis pr pertanian ...
  • Farming implement-farm trailer

    Cuplikan farmasi implementasi pertanian

    Detil Produk Struktur cukup lan operasi fleksibel, sing cocog kanggo transportasi dalan gedhe lan lapangan. Contone, trailer 2 ton utamane dilengkapi traktor 12-25 HP, lan rem bisa dadi tabrakan, rem mekanik utawa rem udara. Opsional kiwa lan tengen pilihan utawa telung dump. Wangun redaman: piring busur elastis Wangun daya tarik: doyo tarik live tripod. Perawatan permukaan: mesin blasting shot gedhe kanggo ngilangi stres las, derusting, deoxidizing, antir ...
  • Agriculture Rotary Tillers

    Tillers Rotary Pertanian

    Detail Produk Petani rotary kanthi untu pemotong puteran minangka bagean kerja uga diarani budidaya rotary. Miturut konfigurasi sumbu agul-agul puteran, bisa dipérang dadi jinis sumbu horisontal lan jinis sumbu vertikal. Sumbu rotary sumbu horisontal kanthi sumbu agul-agul digunakake sacara umum. Klasifikasi nduweni kemampuan kuwat ngremuk lemah. Siji operasi bisa nggawe lemah apik, lemah lan pupuk dicampur kanthi rata, lan level lemah, sing bisa memenuhi sarat ...
  • Agricultural Subsoiler Soil Loosening Machine

    Mesin Loosening Lemah Subsoiler Pertanian

    Detail Produk subsoiler seri 3S utamane cocog kanggo subsoiling ing bidang kentang, kacang buncis, katun lan bisa ngrusak lemah sing harden, ngeculake lemah lan stroberi sing resik. Keuntungan yaiku ambane sing bisa diatur, aplikasi sing beda, suspensi sing trep lan liya-liyane. Subsoiling minangka teknologi tani sing dirampungake kanthi kombinasi mesin subsoiling lan platform tenaga traktor. Iki minangka cara ngolah anyar kanthi shovel subsoiling, plow tanpa tembok utawa ...
  • Farm Implement Disc Plough For Sales

    Farm Ngleksanakake Plow Disc Kanggo Didol

    Detil produk Plow disk dirancang kanggo nggarap kabeh jinis lemah kanggo fungsi dhasar kayata ngrusak lemah, nambah lemah, ngowahi lemah lan campuran lemah. Iki digunakake mbukak lapangan anyar lan kanggo ngolah wilayah sing watu. Iki bisa digunakake kanthi gampang ing wilayah sing watu lan bosok. Spesifikasi Model Teknis Unit 1LYQ-320 1LYQ-420 PDP-2 PDP-3 PDP-4 Lebar kerja mm 600 800 500 800 1000 ambane kerja mm 200 200 250-300 250-300 250-300 Disc diameter ...
  • 3Z Cultivator For Corn Soybean Cotton

    3 Cultivator Kanggo Katun Kedelai Jagung

    Detil produk Mesin budidaya utamane nuduhake mesin sing digunakake kanggo nyapih, ngeculake lemah, ngrusak lan ngencengi lemah, ngolah lemah lan nyepetake sajrone panen, utawa kanggo ngrampungake operasi ing ndhuwur lan nindakake pupuk kanthi padha. wektu, kalebu kultivar komprehensif, kultivar antar baris lan kultivar khusus. Kultivator komprehensif digunakake kanggo nyiyapake amben wiji kalebu nyiyapake sadurunge nyebar, ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BQX

    Harrow Disc Heavy Kanggo 1BQX Pertanian

    Detil produk seri 1BQX Disc Harrow sing gampang digunakake cocok kanggo klambi sing wis pulver lan ngeculake sawise dibajak lan kanggo ngrancang lahan sadurunge nyebar ing lahan sing ditandur. Mesin kasebut bisa nggawe campuran lemah lan pupuk, lan ngilangi tunggul tanduran ing lemah sing sithik utawa medium lan nyiyapake amben wiji kanggo ditandur. Rangka Disc Harrow tugas ringan digawe saka tabung baja sing mumpuni, Strukture gampang lan cukup, kuwat lan awet, gampang dioperasikake, gampang ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BJ

    Harrow Disc Heavy Kanggo Pertanian 1BJ

    Detil produk 1BJX harrow disk ukuran medium cocok kanggo ngremukake lan ngeculake blok lemah sawise dibudidayakake lan disiyapake sadurunge disebar. Bisa nyampur lemah lan pupuk ing lemah sing ditanduri lan ngilangake tunggul tanduran. Produk kasebut nduweni struktur sing cukup, kekuatan rake sing kuat, daya tahan, gampang operasi, gampang dirawat, lan kanthi efektif bisa ngremuk lan mlebu ing lemah supaya lahan bisa lancar, bisa nyukupi kebutuhan pertanian sing intensif. Materi disk yaiku 6 ...