Bajak Pluto

  • Farm Implement Disc Plough For Sales

    Farm Ngleksanakake Plow Disc Kanggo Didol

    Detil produk Plow disk dirancang kanggo nggarap kabeh jinis lemah kanggo fungsi dhasar kayata ngrusak lemah, nambah lemah, ngowahi lemah lan campuran lemah. Iki digunakake mbukak lapangan anyar lan kanggo ngolah wilayah sing watu. Iki bisa digunakake kanthi gampang ing wilayah sing watu lan bosok. Spesifikasi Model Teknis Unit 1LYQ-320 1LYQ-420 PDP-2 PDP-3 PDP-4 Lebar kerja mm 600 800 500 800 1000 ambane kerja mm 200 200 250-300 250-300 250-300 Disc diameter ...