Disc Harrow

  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BQX

    Harrow Disc Heavy Kanggo 1BQX Pertanian

    Detil produk seri 1BQX Disc Harrow sing gampang digunakake cocok kanggo klambi sing wis pulver lan ngeculake sawise dibajak lan kanggo ngrancang lahan sadurunge nyebar ing lahan sing ditandur. Mesin kasebut bisa nggawe campuran lemah lan pupuk, lan ngilangi tunggul tanduran ing lemah sing sithik utawa medium lan nyiyapake amben wiji kanggo ditandur. Rangka Disc Harrow tugas ringan digawe saka tabung baja sing mumpuni, Strukture gampang lan cukup, kuwat lan awet, gampang dioperasikake, gampang ...
  • Heavy Disc Harrow For Agricultural 1BJ

    Harrow Disc Heavy Kanggo Pertanian 1BJ

    Detil produk 1BJX harrow disk ukuran medium cocok kanggo ngremukake lan ngeculake blok lemah sawise dibudidayakake lan disiyapake sadurunge disebar. Bisa nyampur lemah lan pupuk ing lemah sing ditanduri lan ngilangake tunggul tanduran. Produk kasebut nduweni struktur sing cukup, kekuatan rake sing kuat, daya tahan, gampang operasi, gampang dirawat, lan kanthi efektif bisa ngremuk lan mlebu ing lemah supaya lahan bisa lancar, bisa nyukupi kebutuhan pertanian sing intensif. Materi disk yaiku 6 ...