Budidaya

  • Spring Tine Ripper For Tractor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Spring Tine Ripper Kanggo Traktor 3 Point Ripper Farm Cultivator

    Detil Produk Pakaryan ngolah: sajrone tuwuh panen ing tataran bibit, nyuda, ngeculake lemah utawa ngolah lemah asring ditindakake ing antarane larik bibit. Tujuan budidaya yaiku ngilangi suket, ngreksa banyu, ngolah lemah kanggo ngreksa panas, ningkatake dekomposisi bahan organik, lan nggawe kahanan sing apik kanggo tuwuh lan pangembangan panen. Mesin budidaya minangka salah sawijining jinis mesin lemah sing digunakake kanggo ngeculake lemah, gulma lan ngolah lemah ing ...
  • 3Z Cultivator For Corn Soybean Cotton

    3 Cultivator Kanggo Katun Kedelai Jagung

    Detil produk Mesin budidaya utamane nuduhake mesin sing digunakake kanggo nyapih, ngeculake lemah, ngrusak lan ngencengi lemah, ngolah lemah lan nyepetake sajrone panen, utawa kanggo ngrampungake operasi ing ndhuwur lan nindakake pupuk kanthi padha. wektu, kalebu kultivar komprehensif, kultivar antar baris lan kultivar khusus. Kultivator komprehensif digunakake kanggo nyiyapake amben wiji kalebu nyiyapake sadurunge nyebar, ...