Panen Jagung / Gandum / Beras

  • Self-Propelled Wheat Combine Harvester Machine

    Mesin Pemanen Gandum Nggawe Sendiri

    Detil Produk 4LZ-7 / 4LZ-8 pemanen gabungan gandum otomatis digunakake kanggo panen gandum, lan uga bisa panen pari. Mesin kasebut bisa ngrampungake panen, pamulangan, pamisahan, reresik lan operasi liyane sekaligus. Mesin kasebut nduweni struktur kompak, operasi sing trep, operasi fleksibel, efisiensi dhuwur lan dhuwit kanthi cepet. Spesifikasi Teknis Mesin Mesin sing cocog karo 110 Dimensi Umum (L * W * H) mm 6740 * 2940 * 3380 Bobot total kg 5640 ...
  • Corn Harvester

    Panen Jagung

    Detail Produk Mesin panen jagung mandiri 4YZ-4B / 3B minangka jinis mesin panen jagung kanthi dhasar penyerapan teknologi panen gabungan jagung lokal lan luar negeri. Mesin kasebut desain anyar, lan bisa ngrampungake operasi proses kabeh wiwit njupuk jagung, ngirim, husking, lan pengepakan nganti nyigar lan daur ulang jerami. Iki digunakake khusus kanggo panen kuping jagung. Spesifikasi Teknis Model 4YZ-4B Liwat ...