Tanduran Jagung / Gandum

  • Corn Planter

    Tanduran Jagung

    Detil Produk Tanduran mekanik duwe 2, 3 saben4, 5 , 6 saben7 lan 8 larik. kalebu unit nyebar, sikil winih, coulters disk lan disk, kothak pupuk. Mesin biji kasebut dioperasikake dening sistem mekanik. Tanduran mekanik dilengkapi sistem keterkaitan telung titik. Bisa gampang diangkut menyang lapangan. Pembibit mekanik bisa digunakake kanggo winih sing tepat. Mesin kasebut bisa digunakake kanggo nyebar macem-macem jinis wiji (kayata jagung, kembang srengenge, katun, bit gula, kedele, kacang lan cah ...
  • Corn Planter

    Tanduran Jagung

    Detil Produk Tanduran mekanik duwe 2, 3 saben4, 5 , 6 saben7 lan 8 larik. kalebu unit nyebar, sikil winih, coulters disk lan disk, kothak pupuk. Mesin biji kasebut dioperasikake dening sistem mekanik. Tanduran mekanik dilengkapi sistem keterkaitan telung titik. Bisa gampang diangkut menyang lapangan. Pembibit mekanik bisa digunakake kanggo winih sing tepat. Mesin kasebut bisa digunakake kanggo nyebar macem-macem jinis wiji (kayata jagung, kembang srengenge, katun, bit gula, kedele, kacang lan cah ...