Balers

  • Balers

    Balers

    Detail Produk Baler minangka salah sawijining jinis mesin baling jerami sing kanthi otomatis bisa ngrampungake koleksi, bundling lan baling saka beras, gandum lan jagung sing digawe ing Round Hay Baler. Umume digunakake kanggo koleksi suketan sing garing lan ijo, pari, gandum, lan jagung. Ngikat. Mesin kasebut nduweni ciri khas struktur kompak, operasi sing trep lan linuwih. Pangonan sing dibuntel bisa digunakake minangka pakan, ngirit biaya kanggo mangan sapi lan wedhus. Sing cocog karo p ...