Panganan kewan

  • Balers

    Balers

    Detail Produk Baler minangka salah sawijining jinis mesin baling jerami sing kanthi otomatis bisa ngrampungake koleksi, bundling lan baling saka beras, gandum lan jagung sing digawe ing Round Hay Baler. Umume digunakake kanggo koleksi suketan sing garing lan ijo, pari, gandum, lan jagung. Ngikat. Mesin kasebut nduweni ciri khas struktur kompak, operasi sing trep lan linuwih. Pangonan sing dibuntel bisa digunakake minangka pakan, ngirit biaya kanggo mangan sapi lan wedhus. Sing cocog karo p ...
  • Walking Mower

    Mlaku Mower

    Detail Produk Mesin pemotong rumput cocok kanggo padang rumput sing rata ing wilayah pertanian / pangonan lan padang rumput sing pagunungan lan bukit. Iki umume digunakake kanggo motong rumput, panen pakan, manajemen pastoral, pemangkasan semak, lan liya-liyane. Sampeyan bisa milih mesin diesel utawa mesin bensin minangka listrik Spesifikasi Item Item Spesifikasi Unit Pencocokan daya kw 4.8 Displacement CC 196 Nglereni jembaré 60/80/90 / 100 / 120mm opsional dhuwur mm 20-80 ...
  • Rotary Mower

    Mesin Rotary

    Detail Produk Slasher rotary cocok kanggo ngresiki lan nyaring ing grumbul lan padang rumput, uga kanggo ningkatake peternakan sing ora rata. Mesin kasebut desain ilmiah, tahan lama ing layanan, gampang dioperasine lan dirawat, bisa disetel kanggo nglereni dhuwur lan nduwe performa kerja sing apik banget, yaiku mesin pertanian sing luwih cocog kanggo reresik suket lan reresik peternakan. Spesifikasi Teknis Model Unit SL2-1.2 SL4-1.5 SL4-1.8 Jembar kerja mm 1200 1500 ...
  • 9gb Series Mower

    Pemotong Seri 9gb

    Detail Produk Mesin pemotong timbal seri 9GB digunakake kanggo panen suket ing tegalan, alas utawa minangka lahan ture. Kerjane ing bukit, lapangan miring utawa lapangan cilik. Kontrol karo driver traktor lan nduweni kinerja sing apik, mesin pemotong kabeh bisa diangkat kanthi systerm tekanan hidrolik nalika traktor nyebrang alangan. Model Model Spesifikasi Teknis 9GB-1.2 9GB-1.4 9GB-1.6 9GB-1.8 9GB-2.1 Jembar kerja mm 1200 1400 1600 1800 2100 ...
  • Rakes-2

    Garu-2

    Detil Produk 65-waos elastisitas spring-tinggi njamin jerami iki bisa adaptasi karo macem-macem bentuk bumi. Lengan rocker bisa muter 90 derajat, saengga bisa nggampangake traktor supaya bisa operasi ing lapangan. Sementara, sudut sendi bisa diatur kanggo memenuhi macem-macem persyaratan. Spesifikasi Teknis Model Unit 9LZ-2.5 9LZ-3.0 Lebar kerja mm 2500 3000 Power hp sing cocog ≥15 30-40 Qty disk pcs 4 5 Swath width mm 500-1500 ...
  • Rakes

    Rakes

    Detil Produk Mesin rak jerami disk cocok kanggo digantung ing piranti suspensi telung titik traktor roda. Bagian sing digunakake yaiku disk kanthi untu. Mesin rake hay ditularake menyang piring driji pungkasan kanthi urutan nganggo piring driji nganti strip suket sing longgar lan berventilasi digawe. Owahi sudut piring driji bisa nyetel jembaré batang suket. Ngemot untu kanggo untu baja musim semi dawa, nyepetake efek sing apik, kinerja nyalin sing kuwat. Rak ...
  • Pellet Mills 260D

    Pellet Mills 260D

    Mesin Pabrik Fellet Mesin pellet pakan yaiku mesin pamroses pakan sing langsung ngompres bahan jagung, panganan kedelai, jerami, suket, sekam, lsp, lan liya-liyane dadi pelet. Mesin kasebut kasusun saka mesin listrik, kothak gir, poros drive, piring mati, roller press, hopper feed, cutter, lan hopper debit. Digunakake sacara wiyar ing akuakultur gedhe, medium lan cilik, tanduran pangolahan pakan gandum, peternakan ternak, peternakan unggas, petani individu lan peternakan cilik lan ...
  • Hammer Mills-2

    Pabrik Pethel-2

    Detail Produk Pabrik glepung bisa didorong nganggo motor listrik utawa mesin diesel. Bisa nggiling macem-macem tanduran, pari, jagung, lan pari-parian liyane. Wong lanang, jamu, kulit, godhong, bran gandum, sekam, biji jagung, jerami, biji-bijian, udang kering, panganan iwak, rumput laut, sayuran dehidrasi, hawthorn, rempah-rempah, kurma, vinasse, kue, residu kentang, teh, kacang kedelai, Katun , oyot tanduran, batang, godhong, kembang, woh-wohan, atusan jinis jamur sing bisa dipangan lan bahan baku sing angel diolah ...
  • Hammer Mills

    Pabrik Pethel

    Detail Produk Mesin pabrik palu cocok kanggo gagang jagung, gagang gandum, gagang kacang, gagang katun lan macem-macem gagang panen liyane. Bisa diuleni bahan dadi cilik-cilik. Mesin nggawe silage jagung bisa nambah tingkat angonan kewan, tingkat mangan lan pencernaan. Sanalika, bisa uga digiling tanduran, jagung, gandum, kedele, lan glepung dadi glepung, sing resik lan higienis, lan bisa dipangan. Mesin kasebut minangka mesin tujuan ganda kanthi p ...
  • Gross Choppers

    Choppers Kasar

    Detail Produk Mesin tangkai jerami digunakake kanggo nyuda gagang jagung ijo (garing), jerami gandum, jerami pari lan gagang panen lan suketan liyane. Bahan-bahan olahan cocog kanggo ternak sapi, wedhus, rusa, jaran, lan liya-liyane, uga bisa ngolah tangkai katun, cabang, kulit kayu, lan liya-liyane, kanggo digunakake ing industri kayata pembangkit listrik jerami, ekstraksi etanol, pembuatan kertas, lan kayu -based panel. Bisa dicocogake karo mesin diesel utawa motor listrik minangka daya. Prinsip Makarya Str ...
  • Corn Thresher

    Jagung Thresher

    Detil Produk thresher jagung seri RYAGRI akeh digunakake kanggo peternakan, peternakan, lan panggunaan kulawarga. Umume digunakake kanggo nggosok jagung tanpa ngrusak cupcorns lan duwe karakteristik struktur sing cukup, kinerja stabil, lan gampang operasi. Miturut kabutuhan pelanggan, kita bisa nyedhiyakake efisiensi kerja kanthi beda kanggo para thresher. Trisher iki bisa nganggo traktor PTO, uga bisa cocog karo mesin diesel utawa motor. Kauntungan 1. Mesin bisa dipindhah lan ...