Mesin Loosening Lemah Subsoiler Pertanian

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Subsoiler seri 3S utamane cocog kanggo subsoiling ing bidang kentang, kacang buncis, katun lan bisa ngrusak lemah sing harden, ngeculake lemah lan stroberi sing resik. Keuntungan yaiku ambane sing bisa diatur, aplikasi sing beda, suspensi sing trep lan liya-liyane.

 

Subsoiling minangka teknologi tani sing dirampungake kanthi kombinasi mesin subsoiling lan platform tenaga traktor. Iki minangka cara ngolah anyar kanthi shovel subsoiling, bajak tanpa tembok utawa bajak pahat kanggo ngeculake lemah tanpa ngowahi lapisan lemah. Subsoiling minangka sistem tani anyar sing nggabungake mesin pertanian lan agronomi, lan minangka salah sawijining teknik utama tani konservasi. Efek subsoiler 3S yaiku subsoiling lokal. Iki nggunakake shois pahat kanggo ngeculake lemah lan ora ngeculake lemah kanthi interval loosening lokal. Praktek kasebut mbuktekake manawa subsoiling interval luwih becik tinimbang subsoiling komprehensif lan digunakake kanthi akeh. Tujuan utamane yaiku ngrusak dhasar lemah sing dibajak lan nyimpen banyu.

Spesifikasi Teknis

Model

Unit

3S-1.0

3S-1.4

3S-1.8

3S-2.1

3S-2.6

Jembar makarya

mm

1000

1400

1800

2100

2600

Nomer sikil

pc

5

7

9

11

13

Ambane kerja

mm

100-240

Bobot

kg

240

280

320

370

450

Kekuwatan sing cocog

hp

25-30

35-45

50-60

70-80

80-100

Hubungan:

/

3-point dipasang

Operasi Subsoiler

1. Piranti kasebut kudu tanggung jawab kanggo operasi, ngerti kinerja mesin, ngerti struktur mesin lan cara nyetel lan panggunaan saben titik operasi.

2. Pilih plot kerja sing cocog. Kaping pisanan, plot kasebut kudu duwe area sing cukup lan kekandelan lemah sing cocog; kapindho, bisa ngindhari alangan; nomer telu, kadar banyu sing asor ing lemah yaiku 15-20%.

3. Sadurunge kerja, kudu mriksa saben bagean samberan sambungan, ora kudu duwe fenomena longgar, mriksa saben bagean gajih, ora nambah wektu; mriksa kahanan nyandhang bagean sing gampang rusak.

4. Sadurunge operasi resmi, kita kudu ngrancang baris operasi, nindakake operasi tes longgar jero, nyetel ambane loosening jero, mriksa kondisi kerja lan kualitas operasi lokomotif lan bagean mesin, lan nyetel lan ngrampungake masalah ing wektu nganti memenuhi syarat operasi.

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita