Babagan Kita

Solutiobs Pertanian Kanggo Petani Cilik

Ryagri Fokus Nggawe Solusi Kanggo Pertanian Petani Cilik.

Sapa Kita

Shandong Xintengwei Impor lan Ekspor Co, Ltd.(RY AGRI), didegaké ing 2014, dununge ing Kota Linqing, Provinsi Shandong, China. RYAGRI minangka perusahaan profesional sing nyedhiyakake macem-macem mesin lan alat pertanian. Produk utama yaiku traktor, panen gabungan, tanduran, baler, sprayer boom, pabrik palu, bajak disk, harrows disk, subsoiler, lan pompa banyu. Ngenteni. Perusahaan kasebut nduweni sistem kualitas lan layanan sing apik, lan wis diekspor menyang Eropa, Republik Ceko, Rusia, Iran, Afrika Selatan, Nigeria, Ethiopia lan negara liyane.

gnf (13)

Ing taun 2016, perusahaan kasebut wiwit nandur modal lan nggawe cabang luar negeri pertama - RY Agriculture South Africa, kita sukses nutupi kabeh negara-negara Afrika kidul kanthi tim stok, sales, lan layanan lokal sing akeh.

gnf (22)

RY AGRI nampa dhukungan saka perusahaan induk Shandong Runyuan Industrial Co., Ltd., sing didegake ing taun 1986 lan duwe luwih saka 30 taun pengalaman produksi pertanian. Runyuan wis lokakarya proses las, pemrosesan mekanik, majelis, lokakarya proses lukisan lan lukisan, pusat riset lan pengembangan teknologi modern, garis perakitan otomatis modern lan garis lukisan otomatis, lan dilengkapi pemotongan laser canggih, mesin bending lan las CNC ing omah lan ing luar negeri lan liyane peralatan majeng. tangan. Wis lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001: 2008.

Kita terus fokus kanggo nyedhiyakake solusi tani kanggo sing duwe cilik, kanthi tujuan kanggo nggawe platform sales lan stop service kanggo mesin pertanian.

- Sugeng rawuh kanca saka saindenging jagad menyang perusahaan kanggo ngunjungi lan kerja sama.