3 Cultivator Kanggo Katun Kedelai Jagung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Mesin pembudidaya utamane nuduhake mesin sing digunakake kanggo nyuda, ngeculake lemah, ngrusak lan ngencengi lemah, ngolah lemah lan nyepetake sajrone panen, utawa kanggo ngrampungake operasi ing ndhuwur lan nindakake pembuahan sekaligus, kalebu kultivar komprehensif, kultivar antar baris lan kultivar khusus. Kultivator komprehensif digunakake kanggo nyiyapake amben wiji kalebu nyiyapake sadurunge nyebar, ngatur lahan sing ora dibayar, campuran pupuk kimia lan bahan kimia. Operasi tanam ing antarane kalebu loosening lemah, pecah lemah ing ngisor, bibit lancip, ganja, topdressing lan budidaya furrow. Sawetara petani khusus digunakake kanggo operasi khusus ing kebon, kebon teh lan perkebunan karet.

Tukang kebon petani 3Z cocog kanggo nandur jagung, katun, kedele, bit gula, lan sapiturute banyu ing lemah, lan ngresiki stroberi potong. Mesin budidaya iki minangka struktur rasional. Iki efisiensin aman, awet, lan dhuwur.

Saiki, petani seri 3Z mung duwe fungsi nyapih lan ngeculake lemah. Yen pelanggan butuh fungsi liyane kayata pembuahan lan pupuk rotary, kita bisa ngatur. Kita kudu cocog karo macem-macem model miturut jangkep tenaga jaran traktor pelanggan. Yen daya traktor banget, gampang ngrusak mesin. Yen tenaga jaran traktor cilik lan mesin gedhe banget, mula bakal angel dioperasikake ing proses operasi, lan angel entuk efek operasi. Mula, penting banget kanggo komunikasi lingkungan panggunaan mesin lan alat ing tahap wiwitan.

Spesifikasi Teknis

Model

Unit

3Z-2

3Z-3

3Z-4

Jembar makarya

mm

1500

2900

3700

Ambane kerja

mm

80-150

Baris kultivator

/

3

4

5

Baris mundur

/

2

3

4

Jarak jurang

mm

450-600

Bobot

kg

120

130

140

Kekuwatan sing cocog

hp

20-30

30-45

45-55

Hubungan:

3-point dipasang

Kauntungan

1. Iki minangka peternakan sing dipasang, petani kebon kanthi traktor 18-80hp.

2. ambane kerja petani iki bisa diatur.

3. Tip plow bisa dipilih kanggo kabutuhan sampeyan.

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita