• Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses.
  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertifikat

    Pabrik kami wis berkembang dadi pabrikan Certified ISO9001: 2008, produk bermutu, Efektif Efektif
  • Professional manufacturer of ryagri products for nearly 10 years. our factory is located in shandong prov.linqing city.china.

    Pabrikan

    Produsen profesional produk ryagri meh 10 taun. pabrik kita dununge ing provinsi shandong prov.linqing.china.

Pusat Kasus

Jelajahi sawetara produk sing paling populer

Xintengwei

profesional ing Traktor

Shandong Xintengwei Imp. & Exp. Co., Ltd.(RY AGRI), didegaké ing 2014, dununge ing kutha Linqing, Provinsi Shandong, China. RYAGRI minangka perusahaan profesional kanggo nyuplai macem-macem mesin pertanian lan alat, kayata traktor, pemanen gabungan, pekebun, baler, sprayer boom, pabrik palu, pompa banyu lan liya-liyane. Kanthi sistem kualitas lan layanan sing apik, perusahaan kasebut wis ngekspor menyang Eropa , Amerika Serikat, Rusia, Iran, Afrika Selatan, Nigeria, Ethiopia lan negara liyane.

SAIKI
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns02